Hallo daar!

ik ben Daphne Bakema, de drijvende kracht achter Vertrouwd Samen. Ik neem je graag mee in de inspiratie en toewijding die achter dit bijzondere avontuur schuilen.

Een Plek zonder Oordeel, Schaamte of Schuld
Ik ben er sterk van overtuigd dat gezinnen een veilige plek verdienen waar ze vrijelijk hun uitdagingen kunnen delen, zonder zich veroordeeld, beschaamd of schuldig te voelen. Dit is precies waarom Vertrouwd Samen is ontstaan: een plek waar wetenschappelijk onderbouwde kennis hand in hand gaat met creatieve oplossingen, en waar gezinnen met open armen worden ontvangen.

Met drie kinderen in mijn eigen gezin, waaronder een set tweelingjongens en een dochter, begrijp ik uit eerste hand hoe intens het ouderschap kan zijn. Mijn dochter was een huilbaby en ik herinner me nog levendig de zoektocht naar ondersteuning zonder te weten waar te beginnen. Vertrouwd Samen zou in die tijd een steunpilaar zijn geweest, en dat is precies wat ik voor anderen wil zijn.

Expertise en Benadering: Een Diepgaande Verbinding tussen Kennis en Praktijk
Mijn achtergrond omvat een studie in sociaal-cultureel werk, een certificering als opvoedcoach en mijn expertise als toegepast psycholoog met specialisatie in kinderpsychologie en pedagogiek. Deze combinatie van formele kennis en persoonlijke ervaring stelt me in staat om naadloos theorie en praktijk te integreren.

In mijn werk staat een persoonlijke benadering centraal. Ik geloof dat oprechte samenwerking en wederzijds vertrouwen de bouwstenen zijn van succes. Mijn rol is om jouw intuïtie als ouder aan te vullen met mijn expertise in kinderpsychologie en pedagogiek. Samen vormen we een team dat zich richt op het verbeteren van de situatie en het creëren van een positieve omgeving.

Ondersteuning voor Zowel Kinderen als Ouders
In mijn begeleiding richt ik me niet alleen op het welzijn van kinderen, maar ook op de ouders. Ouders zijn de ruggengraat van het gezin en verdienen hun eigen aandacht en ondersteuning. Vooral in situaties waarin een gezin wordt geconfronteerd met uitdagingen, mogen ouders niet over het hoofd worden gezien. Samen creëren we een omgeving waarin iedereen zich begrepen, gerespecteerd, en in staat voelt om gezamenlijk te groeien, ongeacht de obstakels die op het pad komen.

Empathie en Begrip in Uitdagende Tijden
Mijn persoonlijkheid en mijn eigen ervaringen als kind uit een gezin met uitdagingen maken mijn aanpak uniek en empathisch. Mijn focus ligt vooral op ouders en kinderen die zich onbegrepen en geïsoleerd voelen, zodat ze beseffen dat er iemand is die naar hen luistert, hen begrijpt en hen begeleidt op hun pad naar groei en veerkracht.

Laten We Samen Beginnen aan Deze Reis
Bedankt dat je interesse hebt in mij en Vertrouwd Samen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou en je gezin te werken aan een toekomst vol balans en innerlijke rust.

Laten we samen deze reis beginnen!