Welkom op de pagina van Vertrouwd Samen waar ik mijn diensten met jou deel. Hieronder vind je een overzicht:

Vertrouwd Samen Compact Advies
Dit adviespakket omvat een eenmalig advies op basis van ons kennismakingsgesprek. Ik bied gericht inzicht en advies om je te helpen de eerste stappen te zetten naar positieve verandering.

Vertrouwd Samen Premium
Met het premium pakket krijg je niet alleen een kennismakingsgesprek, maar ook meerdere evaluatie- en adviesmomenten, persoonlijk bij jou thuis. Bovendien ben ik beschikbaar via WhatsApp op werkdagen voor onbeperkte ondersteuning, zodat je altijd toegang hebt tot extra advies en begeleiding.

Vertrouwd Samen VIP Begeleiding
Voor gezinnen die intensieve begeleiding nodig hebben, bied ik het VIP-pakket aan. Dit omvat meerdere face-to-face sessies, uitgebreide WhatsApp-toegang en een op maat gemaakte aanpak. Samen zullen we zij aan zij staan om jouw doelen te bereiken.

Elke dienst die ik aanbied, wordt geleverd met mijn toewijding aan een persoonlijke, wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Samen zullen we een sterk team vormen en werken aan blijvende positieve veranderingen in jouw gezin. Aarzel niet om contact op te nemen om te ontdekken hoe Vertrouwd Samen jou en je gezin kan ondersteunen.

Tarieven op aanvraag.